fbpx

Välkommen till sjukgymnast i Lund

Sjukgymnasterna på kliniken hjälper dig, oavsett ålder, som på något sätt har besvär från rörelseapparaten. Det kan vara en akut eller kronisk skada, sjukdom och/eller smärtproblematik.

Vi undersöker och sätter tillsammans med dig som patient upp individuella mål. Planen för att nå målet är att hitta rätt vägledning och behandling av just din problematik utifrån dina förutsättningar. Behandlingen kan variera med allt från manuell behandling till aktiv rehabilitering i form av övningar, enskilt eller i grupp. Sjukgymnasterna på kliniken har stor kompetens, lång praktisk erfarenhet och vidareutbildas kontinuerligt. Välkommen att kontakta kliniken för tidsbeställning. Vi ser fram emot att få möjligheten att hjälpa just dig.

Våra sjukgymnaster är slutna till Region Skåne. Patientavgiften är 200 kronor (kostnadsfritt om du är under 20 år, över 85 år eller har frikort/högkostnadskort). Du behöver ingen remiss för att besöka klinikens sjukgymnaster.

Helena Jönsson, Leg sjukgymnast

Klinikens sjukgymnast Helena Jönsson tog sin sjukgymnast-examen vid Lunds Universitet 2008. Helena är bosatt i Viken och har i många år varit verksam på en privatklinik i Danmark, där hon främst arbetat med patienter med besvär från rygg och nacken. Helena har under sina år som verksam sjukgymnast vidareutbildat sig och har bland annat en examen i McKenzie. Sedan juni 2018 arbetar Helena hos oss på Ryggcentrum Lund, där hon tar emot patienter i behov av sjukgymnastik.

Behandlingsmetoder och utbildningar

Leg. fysioterapeut 2008, Lunds Universitet
Cert. McKenzie-terapeut
Fysiopilates-instruktör
Cert. Mammamage
SER-terapeut
Kinesiotaping (KT 1+2+3)
MET
KMI, Tom Mayer
Akupunktur

Tidigare arbeten

Löplabbet
Helsingborgs Lasarett
Esbønderup neurorehabilitering
Privatklinik FysioDanmark Helsinge 2010-2018

Copyright © 2018 Ryggcentrum Lund
Webbsida av Joomlaproffs.se