fbpx

När kan en kiropraktor hjälpa mig

Vanligaste orsakerna att man söker till en kiropraktor är smärtor eller värk i rygg, nacken med eller utan utstrålande smärta i ben (ischias) eller ner i armen. Andra vanliga sökorsaker är nack- och huvudvärk, migrän, hälsporre, ont i axeln, tennis- och golfarmbåge, hoppar- och löparknän samt besvär med hälsenan. På Ryggcentrum Lund har vi leg kiropraktorer Laszlo Halasz och Tanja Sjögren med många års erfarenhet som finns på plats för att hjälpa dig. Boka tid gör du enklast på www.ryggcentrumlund.se eller ring 046-4601266 så hjälper vi dig. Välkomna:-)

kiropraktor Laszlo Halasz 2kiropraktor Tanja Sjögren

Friskvård - massage

Friskvård – massage

På Ryggcentrum Lund kan du få massage som friskvård. Förebygg besvär med spänningar och värk samt öka ditt välbefinnande. Massageterapeuterna Maria Lindgren, Juan Carlos och Christian Jensen finns på plats för att hjälpa er. Ni kan boka tid på hemsidan www.ryggcentrumlund.se eller ring 046-4601266 så hjälper vi er att hitta en tid. Välkomna:-)

massage 2

Sommar på Ryggcentrum Lund

Tiden går fort och det är snart sommar och semester. Ryggcentrum Lund har öppet hela sommaren men vi har mindre bemanning än under terminerna. Vi rekommenderar er att i god tid boka till kiropraktor, fysioterapeut, massageterapeut eller psykolog om ni vill försäkra er om att få en tid när det passar er bäst. För en del blir det mindre regelbunden träning men ersätt det gärna med en eller två längre promenader, eller om det finns möjlighet en simtur. Vi önskar er en fin och solig sommar. Välkomna😊

Sommar Ryggcentrum Lund 2

Fysioterapeut Katja Junge är åter i tjänst

Vi kan med glädje meddela att fysioterapeut Katja Junge är tillbaka i tjänst fredagen den 8 april.

Det går redan nu att boka tid på vår hemsida www.ryggcentrumlund.se eller ring 046-4601266 så hjälper vi dig. Välkomna😊

fysioterapeut Katja Junge

Yoga våren 2022 lediga platser

God morgon!

Här kommer aktuell information om yoga kurserna för våren 2022.

Några yoga kurser är fullbokade men det går att ställa sig på väntelista i fall det kommer ett återbud. Meddela oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hatha yoga kurs, tisdag 18 januari, kl 17.30: Fullbokad

Hatha/Mediyoga mix kurs, onsdag 19 januari, kl 17.30: 3 platser kvar

Hatha yoga kurs, torsdag 20 januari, kl 16.45: Fullbokad

Hatha yoga kurs, torsdag 20 januari, kl 18.00: Fullbokad

Hatha yoga kurs, onsdag 26 januari, kl 08.00: 7 platser kvar

Mam yoga kurs, torsdag 27 januari, kl 10.00: 4 platser kvar

Mera information om innehåll, kostnad och annat om yoga kurserna hittar du på https://www.ryggcentrumlund.se/lankar/yoga-varen-2022

På samtliga yoga kurser behöver vi minst 6 deltagare (max 9) förutom Mam yoga kursen där det behövs 4 deltagare (max 6).

Välkomna🙏

Copyright © 2020 Ryggcentrum Lund
Webbsida av Joomlaproffs.se