fbpx

Fysioterapeut sökes

Vi söker dig, fysioterapeut som vill vara en del i vårt team med sjukgymnast, kiropraktor, psykolog, massageterapeut och MediYogaterapeut för att hjälpa våra patienter till bättre hälsa och välmående.

Vi söker dig som har en etablering eller har planer på att inom närmaste framtiden köpa en. Vi kan även hjälpa dig med rådgivning om hur du går tillväga att köpa en etablering.

Det är fördel om du har en specialistkompetens men inte nödvändigt.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, empati och kontinuerlig vidareutbildning.

Ryggcentrum Lund ligger i moderna och fräscha lokaler på Vävaregatan 19 i centrala Lund. Du får tillgång till utrustat behandlingsrum, träningslokal och bemannad reception. Vi tar hand om den dagliga administrationen som bokningar och ekonomihantering så att du ska kunna fokusera på det kliniska arbetet som fysioterapeut.

Kom gärna och hospitera i vår verksamhet.

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bild 4 RCL

Pga klinikmöte har vi stängt receptionen kl 12-14. Behöver ni komma kontakt med oss så kan ni lämna meddelande på telefonsvararen eller skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Välkomna åter:-)

Välkomna till vecka 51⛄️. Sista veckan innan Jul. Man blir alltid lika förvånad hur fort tiden går.
Det finns lediga akuttider kvar till kiropraktor och massageterapeut. Sjukgymnast Helena Jönsson är fullbokad men ni kan alltid ringa och se om det finns något återbud. Psykolog Malin Bäckman har endast en tid kvar på torsdag. Lunch yoga på tisdag är fullbokad men Lunch yoga (MediYoga) på torsdag kl 11.45-12.30 samt MediYoga kl 18.00-19.00 finns det lediga platser. MediYoga är bra sätt att varva ner inför den kommande helgen🧘🏻‍♂️. Boka tid gör ni enklast på hemsidan www.ryggcentrumlund.se eller ring receptionen på 046-4601266 så hjälper vi dig. Välkomna😊#kiropraktor #sjukgymnast #fysioterapeut #massageterapeut #psykolog #yoga #mediyoga #jul #vägentillbättrehälsa

Entre RCL tidig morgon

Ni vet väl att det går att köpa presentkort på valfritt belopp på Ryggcentrum Lund? Unna dina nära och kära en massage till Julklapp. Presentkort köper du i receptionen. Välkomna:-)

christmas 2892235 1920

Copyright © 2018 Ryggcentrum Lund
Webbsida av Joomlaproffs.se