Ni vet väl att det går att köpa presentkort på valfritt belopp på Ryggcentrum Lund? Unna dina nära och kära en massage till Julklapp. Presentkort köper du i receptionen. Välkomna:-)

christmas 2892235 1920

Nu finns det även möjlighet att delta i Hatha yoga drop-in på tisdagar kl 18.00 från 20 november till 4 december. Alla är välkomna även ni som inte deltagit i Hatha yoga kursen tidigare under hösten. Hatha yoga är vår populäraste yoga och vi rekommenderar er som säkert vill ha en plats att boka i god tid. Max antelet deltagare per tillfälle är 8 stycken. Pris 150 kr/gång. Kom gänra 15 minuter tidigare så att vi kan skriva in er i lugn och ro. Instruktör är Maria Lindgren. Välkomna:-)

hatha yoga 2

Vi söker dig som kanske studerar eller jobbar deltid och som vill jobba extra som vikarie hos oss! Tjänsten är en timanställning med möjlighet till längre vikariat och även sommarjobb. I framtiden kommer vi eventuellt kunna erbjuda en tillsvidare anställning på heltid. 

Krav är du ska kunna arbeta 27 och 28 december 2018. Primärt kommer arbetstimmarna var på onsdagar heldag. 

Om tjänsten

Tjänsten som receptionist innebär att vara Ryggcentrum Lunds ansiktet utåt mot våra patienter och kunder. 

Som receptionist svarar du i telefon, hjälper patienterna med inskrivning och mötesbokningar samt en del administrativa uppgifter. Vi erbjuder introduktion med bredvidgång inför arbetet.

Vi söker dig som kan vara flexibel och som kan hoppa in med kort varsel eller som kan täcka upp under semestrar och dylikt. Du ska vara utåtriktat och brinna för att ge god service. För oss är det viktigt att du ger ett bra kundbemötande, är noggrann, effektiv samt empatisk.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Skicka din ansökan på e-post innehållande CV, personligt brev samt referenser till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista dag för ansökan är 2018-11-30
Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Laszlo Halasz
Verksamhetsansvarig

Entre RCL

Copyright © 2018 Ryggcentrum Lund
Webbsida av Joomlaproffs.se