fbpx

Årets julklapp - Presentkort på Ryggcentrum

Svårt att hitta Julklapp till nära och kära?

Då har vi förslag på ett presentkort till Ryggcentrum Lund. Presentkortet går att använda till samtliga tjänster och produkter. Låter den intressant så kom förbi eller kontakta receptionen på 046-4601266 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presentkort

Kiropraktor sökes

Letar du efter en modern klinik där du kan utvecklas i din yrkesroll som kiropraktor?

Ryggcentrum Lund kan erbjuda dig en ledig tjänst som kiropraktor från och med januari 2020. Kliniken är väletablerad och ligger i centrala Lund, Sverige. Du kan även söka som praktiktjänstgörande kiropraktor. Kliniken har ett bra patientunderlag och du har möjlighet att ta över befintligt patient bas.

Du kommer arbeta i en stimulerande miljö med bra möjligheter att utvecklas. På kliniken finns idag fysioterapeut, kiropraktor, psykolog, massageterapeut och MediYogaterapeut. Vi arbetar gemensamt för att hjälpa våra patienter till bättre hälsa och välmående. 

Bor du i Köpenhamn och vill börja arbeta i Lund så tar det bara 50 minuter med tåg.

Anställningsform: Tillsvidare anställning alternativt hyresavtal.

Lund är en fin stad att leva och bo i med en vacker stadskärna samt ett välkänt universitet, innovativa företag och trevliga människor. 

Vill du veta mer?

Kontakta Laszlo Halasz, leg kiropraktor

Verksamhetsansvarig, Ryggcentrum Lund

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. mobil: +46 707 192074

Entre RCL

Välkomna till Ryggcentrum Lund

Välkomna till Ryggcentrum Lund – vägen till bättre hälsa och välmående

På Ryggcentrum Lund hittar du kiropraktor, fysioterapeut, psykolog samt massageterapeut. Vi använder ett brett urval att behandlingsmetoder för att på bästa sätt hjälpa dig mot dina besvär. Till oss söker sig patienter med bland annat ryggvärk, ischias, nack- och huvudvärk, migrän, utstrålande smärtar till arm och/eller ben, hälsporre, ont i axlar, tennis- och golfarmbåge, hoppar- och löparknän, besvär från hälsenan, ont i höfter och knän av olika orsak, problem från käkarna, stress och ångestrelaterad bekymmer, fobier, sömnproblem, depression eller smärtproblematik.
Tillsammans med dig hittar vid passade behandling för att på bästa sätt hjälpa dig till bättre hälsa och välmående. Bokning kan göras på hemsidan eller ring 046-4601266 så hjälper vi dig att hitta en tid. Skriv eller ring oss om du har några frågor. Välkomna😊

Ingång RCL

Ta vara på det som är

En gnistrande klar höstdag. Luften hög och klar, färgerna intensiva. Kan du stanna till i steget? Stanna upp och ta in det som omger dig. Njuta av höstens rikedom. Dofterna, känslan i kroppen när du andas in och ut, lövens skiftningar, solens strålar. Eller är du fångad i alla måsten och borden? Den inre rösten som jagar på. Föreställningar om allt du måste leva upp till, allt som måste presteras innan du kan stanna upp och njuta. Känns andningen forcerad och ansträngd? Hjärnan rusar på högvarv.

Kanske är det dags att stanna upp lite. Ta några andetag och fundera på om det är så du vill ha det eller om du vill ta ett steg i en annan riktning.

Vår psykolog Malin Bäckman kan hjälpa dig att bena ut vad det är som stressar dig och att ta steg i en mer gynnsam riktning.

Stress tid

Vad är du beroende av?

Vi är alla beroende av något. Inte nödvändigtvis av beroendeframkallande substanser som tobak, alkohol eller droger. Den medicinska definitionen av beroende är mycket bredare än så: ”fortsatt bruk trots negativa konsekvenser”.

Tänk på något som du vanemässigt gör trots att det inte är bra för dig; oroar dig överdrivet mycket, spenderar för mycket pengar på att shoppa, surfar sociala medier, smsar när du kör bil, äter skräpmat när du är deppig… Våra “vardagsberoenden” gör oss inte nödvändigtvis sjuka men de påverkar kanske våra relationer eller hur vi ser på oss själva och framtiden. Skulle du sluta om du kunde? 

Psykolog Malin Bäckman har långvarig erfarenhet av att hjälpa människor att bryta ogynnsamma beteenden. Du kan boka tid för en första konsultation här

Huvud fraktal 2

Copyright © 2018 Ryggcentrum Lund
Webbsida av Joomlaproffs.se