fbpx

Leg fysioterapeut Katja Junge behandlar akuta, subakuta och långvariga besvär från rörelseapparaten med flera metoder som bland annat manuella tekniker, träning och akupunkter. Vanliga områden som behandlas är smärta, blockeringar eller inskränkt rörlighet i knä, fot eller hand, rygg- och ledont samt käkled och nackproblem. Boka tid kan ni göra direkt på hemsidan eller ring 046-4601266 så hjälper vi dig. Högkostnadsskyddet och frikort gäller ej. För priser se prisuppgifter. Välkomna:-)

fysioterapeut Katja Junge

God morgon☀️. Strålande sol och en fin morgonpromenad till jobbet. Idag har vi lediga tider till kiropraktor och massageterapeut. Boka tid gör ni lättast på hemsidan www.ryggcentrumlund.se
eller ring 046-4601266 så hjälper vi dig att hitta en tid. Vi behandlar unga som äldre med långvariga och kortvariga besvär. Passa även på att komma ut på en promenad till lunchen eller ta gärna en kvällspromenad nu när det äntligen
är ljusare. Välkomna☀️😊 #akuttider #kiropraktor #massageterapeut #massage #stötvågsbehandling #psykolog #fysioterapeut #sjukgymnast #mediyoga #hathayoga #vägentillbättrehälsa

IMG 48013

Nu finns det möjligt att boka tid till Hatha yoga kurs på tisdagar kl 18.00-19.00 som börjar 9 april och slutar 21 maj, sammanlagt 5 tillfällen. Uppehåll 16 april och priset är 650 kr. Instruktör är Maria Lindgren. Välkomna:-)

IMG 3956

Fysioterapeut sökes

Vi söker dig, fysioterapeut som vill vara en del i vårt team med sjukgymnast, kiropraktor, psykolog, massageterapeut och MediYogaterapeut för att hjälpa våra patienter till bättre hälsa och välmående.

Vi söker dig som har en etablering eller har planer på att inom närmaste framtiden köpa en. Vi kan även hjälpa dig med rådgivning om hur du går tillväga att köpa en etablering.

Det är fördel om du har en specialistkompetens men inte nödvändigt.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, empati och kontinuerlig vidareutbildning.

Ryggcentrum Lund ligger i moderna och fräscha lokaler på Vävaregatan 19 i centrala Lund. Du får tillgång till utrustat behandlingsrum, träningslokal och bemannad reception. Vi tar hand om den dagliga administrationen som bokningar och ekonomihantering så att du ska kunna fokusera på det kliniska arbetet som fysioterapeut.

Kom gärna och hospitera i vår verksamhet.

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bild 4 RCL

Copyright © 2018 Ryggcentrum Lund
Webbsida av Joomlaproffs.se