fbpx

Yoga våren 2021

Välkommen till Ryggcentrum Lunds Yoga kurser och drop-in våren 2021

Här kan du läsa mer om när och vilka typer av yoga som erbjuds på Ryggcentrum Lund. 

Drop-in

Hatha yoga och Hatha/MediYoga mix drop-in kräver att du har provat yoga tidigare och kan följa med i gruppen. Tänk på att komma 10-15 min innan passet, så att vi kan skriva in dig och ta betalt. Betala gärna med kort. Om du vill vara säker på att få en drop-in plats, så kan du boka en tid på vår hemsida. På grund av pågående Covid-19 pandemin är det osäkert om Ryggcentrum Lund kommer erbjuda drop-in under våren 2020. Vi återkommer när vi vet mer vilka regler som gäller till våren.  

Kurser

Du anmäler dig till våra kurser på hemsidan eller via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Kursen ska betalas inom 1 månad efter att du anmält dig och senast 1 vecka innan kursstart. Betalning sker antingen på plats hos oss på Ryggcentrum Lund eller kontakta receptionen om du vill betala via faktura. Vi förbehåller oss rätten att annulera anmälan om betalning inte inkommit enligt ovan. Antalet deltagare per kurs är vanligtvis 6-10.

Hatha Yoga

Hatha yoga är den klassiska yogan, ur vilken de flesta fysiska yoga formerna härstammar. Ett yoga system med en serie ställningar, dessa kan vara lugna eller fysiska, dynamiska. De olika ställningarna hålls under ett par eller flera andetag, mellan vissa sekvenser stannar man upp och fokuserar på andningen.
Hatha yoga passar bra för nybörjare men även för dem som yogat ett tag.

Kurs
Tisdagar kl 17.30-18.30
19 januari till 30 mars, uppehåll vecka 8
Sammanlagt 10 tillfällen

Längd: 60 min
Pris: 1500 kr 

Kurs
Torsdagar kl 16.45-17.45
22 januari till 8 april, uppehåll vecka 8 samt 1 april (skärtorsdagen)
Sammanlagt 10 tillfällen

Längd: 60 min
Pris: 1500 kr

Instruktör: Maria Lindgren

Hatha/MediYoga mix

Vi kombinerar klassiska rörelser från Hathayogan med Mediyoga som karaktäriseras av mjuka lugna rörelser, medveten andning, koncentrationstekniker och avslappning som kombineras med meditation.

Ryggcentrum Lund erbjuder även MediYoga i enskilda sessioner för dig som inte vill delta i grupp eller om du vill ha en mer individuell anpassning av MediYogan. Tanken är att du sedan kan utöva metoden på egenhand. Läs mer på vår hemsida om MediYoga.

Kurs
Torsdagar kl 18.00-19.00
22 januari till 8 april, uppehåll vecka 8 samt 1 april (skärtorsdagen)
Sammanlagt 10 tillfällen

Längd: 60 min
Pris: 1500 kr

Instruktör: Juan Carlos, MediYoga terapeut

Juan Carlos och Maria Lindgren

Copyright © 2020 Ryggcentrum Lund
Webbsida av Joomlaproffs.se